ANE deelt doelen 2021 tijdens “Kick-off 2021”

Woensdag 20 januari organiseerde het Amsterdamse Netwerk Ervaringskennis een nieuwjaarsreceptie onder de naam “Kick-off 2021”. Tijdens deze receptie deelde het ANE haar doelen voor 2021 en lichtte zij de nieuwe rechtsvorm, een coöperatie met kringen (werkgroepen) toe.

Quiz met weetjes over de kartrekkers

Communicatieman Matthijs presenteerde vervolgens de “Petje op / Petje af” quiz waarin de deelnemers werden getoetst op hun kennis van o.a. de doelen van het ANE. Ook kwamen zij op die manier nieuwe feitjes te horen over de kwartiermakers van het ANE door vragen als “Wie van de kwartiermakers heeft in Marokko gewoond?”

Feedback op de doelen tijdens uitwisseling in groepen 

De aanwezigen werden in groepen van circa zes mensen per groep verdeeld. Daarin werden vragen over de doelen beantwoord en de deelnemers konden zelf hun ideeën inbrengen.

Naborrelen in steeds nieuwe groepjes

Normaal gesproken zouden we natuurlijk onder het genot van een drankje en een hapje gezellig napraten. Dat drankje en hapje zat er uiteraard niet in, maar gezellig werd het wel! In kleine groepjes die steeds na een paar minuten weer opnieuw ingedeeld werden, leerden de deelnemers in korte tijd veel (nieuwe) mensen leren kennen. En een flinke groep babbelde ook daarna nog lang gezellig door!

Lees hier de doelen voor 2021.
Lees hier de toespraak van Berend.
Bekijk de presentatie.

Ga naar de inhoud