ANE aanwezig tijdens Week van de participatie

Tijdens de Week van de participatie (17-20 mei) kun je veel interessante bijeenkomsten bijwonen en ook kennismaken met het gedachtengoed van het ANE. Een greep uit het aanbod:

Wanneer leren we het nu eens” Over samenwerken vanuit nieuw bondgenootschap, samenwerken vanuit vertrouwen met onder andere Martin Stam.

Eigenaarschap als oplossing?” Wat gebeurt er als je in een sociale coöperatie het eigenaarschap deelt onder deelnemers? En welke rol heeft eigenaarschap in de positie van ervaringsdeskundigheid?

Praktijkopleidingen voor ervaringsdeskundigen”,  Ervaringsdeskundigen krijgen een erkende rol en functie. Hoe werkt deze ontwikkeling en wat vraagt dat aan praktijkleren? We vragen het een aantal ervaringsdeskundigen die in de praktijk aan de slag zijn.

Voor deze mooie bijeenkomsten en nog vele andere interessante samenkomsten kun je je nu direct inschrijven via de links hierboven. Of bekijk hier het hele programma.

De Week van de participatie wordt mede mogelijk gemaakt door Stichting De Omslag, de gemeente Amsterdam en alle deelnemende organisaties, powered by de Participatiegids en de Vrijwilligersacademie Amsterdam.

Naar de inhoud springen