Een plant voor buurtteam «De Havelaar»

“Geef  ‘m wat water en wat liefdevolle aandacht, dan groeit ie vanzelf!” Met die boodschap overhandigde Reinier Schippers, ervaringsdeskundige van het Amsterdams Netwerk Ervaringskennis, een mooie groene plant aan Carla Spilker, hét gezicht van Huis van de Wijk De Havelaar.

Ambtenaren langs net gestarte buurtteams

Op 1 april zijn de nieuwe buurtteams gestart en om dat te vieren gingen ambtenaren van de gemeente bij alle buurtteams langs om een mooie plant te overhandigen. Deze gelegenheid grepen Berend de Groote en Reinier Schippers (beide kwartiermaker ervaringsdeskundigheid bij ANE) aan om buurtteam “De Havelaar”, het buurthuis waar het ANE vaak bijeenkomsten organiseert, te verrassen. 

Met open armen!

Carla Spilker, sinds jaar en dag hét gezicht van het gezellige huis van de Wijk de Havelaar, is er blij mee. Of er voor het buurtteam in haar Huis van de Wijk al een ervaringsdeskundige in beeld is, weet zijn niet. Wat zij wel weet is dat zij hem of haar met open armen zal ontvangen!  En natuurlijk hoopt zij ook dat er in de Havelaar snel weer voor iedereen gezellige activiteiten georganiseerd kunnen worden (ook voor het Amsterdams Netwerk Ervaringskennis!), want daar is volgens Carla, duidelijk behoefte aan!

Ga naar de inhoud