Het kan weer! Netwerkbijeenkomst op 11 mei !

Op woensdagmiddag 11 mei organiseren we voor het eerst sinds lange tijd weer een netwerkbijeenkomst. Iedereen welkom! Meld je aan.

  • Woensdag 11 mei van 15 tot 17 uur
  • EC-O college in Oost (schoolgebouw de Waaier)
  • Adres: Obiplein 115, 1094RB Amsterdam-Oost.

Op de bijeenkomsten willen we met iedereen delen wat het Amsterdams Netwerk Ervaringskennis de komende periode gaan doen. Centraal staan onze kringen. Je kan horen wat hun plannen zijn en met de mensen in de kringen van gedachten wisselen: wat vind jij belangrijk: wat kunnen we samen aan de orde stellen en hoe kunnen we onze kennis en ervaringen delen.

We kijken terug en delen onze plannen. Leuk om deel te nemen en na afloop even met elkaar samen te zijn nu dat eindelijk weer eens kan.

Iedereen in het netwerk is van harte welkom. Ook als je overweegt (weer) actief te worden of gewoon wilt horen wat er zoal plaatsvindt.

programma!

  • Dagvoorzitter Dini Glas praat ons bij met mensen van het eerste uur. We zullen even terugkijken samen met de oprichters van het netwerk: waarom zijn we dit netwerk gestart? Waar staan we nu? En vooral: Wat gaan we doen!
  • Vervolgens nodigen de kartrekkers je uit om in de ANE kringen mee te denken over de belangrijke thema’s en plannen voor komende periode.
nieuw werk en werk en stage samen
Deskundigheidsbevordering
Visie en participatie
Buurtteams
Jeugd
Armoede
  • Tot slot vieren we het belang van ervaringskennis, lanceren we de campagne #ikbennietdeuitzondering en zetten we onze voortrekkers in het zonnetje: met interviews en tevens afscheid van medeoprichters Astrid Philips en Marcella van Vloten.┬á
  • De bijeenkomst duurt tot 17.00 uur, met daarna gelegenheid tot bijpraten met een hapje en een drankje.

Kom je ook? Meld je je aan?

In verband met de ruimte en hapjes; fijn als je je aanmeldt. Dat kan hier.

Ga naar de inhoud