Rekenkamer zoekt mensen met ervaring

Wil jij meedenken?

Rekenkamer zoekt deelnemers om mee te denken over onderzoek.

De rekenkamer onderzoekt hoe de gemeente Amsterdam mensen met een arbeidsbeperking helpt om te werken. Om het perspectief van ervaringsdeskundigen goed mee te nemen richten we een klankbordgroep op. Een klankbordgroep is een groep ervaringsdeskundigen die meedenkt over het onderzoek. De klankbordgroep komt op drie momenten tijdens het onderzoek bij elkaar. In deze bijeenkomsten delen wij informatie over of uit het onderzoek. Daarna gaan we daar over in gesprek. We zijn dan benieuwd naar de vragen, opmerkingen en idee├źn van de deelnemers. Op dit moment zoeken we deelnemers voor de klankbordgroep.

Praktische informatie

We zoeken Amsterdammers met een arbeidsbeperking die hulp van de gemeente hebben gekregen om werk te vinden en te houden. We organiseren drie bijeenkomsten in de periode tussen nu en begin 2025. De bijeenkomsten vinden plaats op een goed bereikbare plek in Amsterdam. Voor deelname aan de klankbordgroep krijg je na de laatste bijeenkomst een VVV bon.

Enthousiast?

Wil je meedenken en je aanmelden voor de klankbordgroep? Of wil je graag meer horen over het onderzoek en de klankbordgroep? Stuur hiervoor een email naar m.jansen@rekenkamer-amsterdam.nl. Of bel naar 06 82416598. Dan kunnen we kennismaken.

Lees of download hier de pdf met meer informatie

Afbeelding van Republica van Pixabay

Ga naar de inhoud