Uitnodiging: ANE NETWERKBIJEENKOMST OP 14 DECEMBER!

Op donderdagmiddag 14 december gaan we elkaar weer live ontmoeten onder het motto Wie is het netwerk? Laat jezelf zien als bondgenoot! We nodigen je van harte uit om mee te doen zodat we van elkaar bij kunnen leren. 

Tijdens deze bijeenkomst gaan we delen in de laatste ontwikkelingen, nieuwe kringen, inzichten en inspiratie. Bondgenoten krijgen de gelegenheid om met een eigen workshop te laten zien wie ze zijn en wat ze doen in het ANE.

Er hebben zich veel mensen aangemeld om een workshop te geven en het brede programma is inmiddels bekend. Voor deelnemers is er nog plek! Je kunt je hier aanmelden.

Programma:

15:00 Welkom

15:15 Paneldiscussie: Meetellen, Samenvooruit & Bondgenoten buurtteams onder leiding van Dini Glas.

15:45 Pauze

16:00 Workshops

Workshop 1, Armoede & Emotie: De focus leggen op de mens achter de schulden en niet op het financiële plaatje. Door Henna Kappar.

Workshop 2, CoP, Iedereen een eerlijke kans op werk: Hoe kunnen we mensen daarbij helpen?  In een ‘Community of Practice’ onderzoeken wetenschappers, sociale dienstmedewerkers én ervaringsdeskundigen samen naar de beste en prettigste manier. Door Djogeeta Hiralall en Berend de Groote.

Workshop 3, Samen Vooruit: Zelfsturend vermogen in de buurt. Door André van Vught.

Workshop 4, Meetellen: Alle stemmen worden gehoord, niet alleen in (participatief) onderzoek maar ook in het team van Meetellen zelf. Hoe werkt dat? Door team Meetellen.

Workshop 5, Kring team bondgenoten: Over het belang van een “skillspaspoort” in plaats van diploma’s.

Workshop 6, Écht inclusief: Hoe je inclusief kan werken door een grote diversiteit aan Amsterdammers te betrekken bij beleid en uitvoering. Met tips en veel voorbeelden vanuit de praktijk en ruimte voor vragen. Door Jette Bolle en x.

16:50 Impressie & afsluiting

17:00 Netwerkborrel!

Locatie: Keizersgrachtkerk 566, 1017 EM Amsterdam

Ga naar de inhoud