Onderzoek

Gezocht: deelnemers Kring Onderzoek
Wie wil meedoen met het opzetten van een Kring Onderzoek bij ANE?

Geef je dan op bij kartrekkers Esmeralda, esmeralda@meetellen.nl of Reinier reinschip@hotmail.com.

Op zoek naar ervaringskennis: onderzoek als instrument

Het Amsterdams Netwerk Ervaringskennis zet zich in om ervaringskennis een betere positie te geven. Dat willen we ook doen voor onderzoek.

Onderzoek naar de praktijk kan helpen om kennis te verzamelen over het inzetten van ervaringsdeskundigheid en ervaringskennis. Dat vraagt misschien ook wel om een bepaald soort onderzoek. Want onderzoek kan zelf ervaringskennis ook altijd nog beter benutten; door middel van participatief actie-onderzoek bijvoorbeeld.

We gaan binnenkort samen verkennen hoe we ervaringskennis in de stad kunnen versterken door middel van onderzoek. Kunnen we met deze kring vanuit ANE een bijdrage leveren om het benutten van ervaringskennis in onderzoek verder op de kaart te zetten?

Doe mee!

We willen samen met enthousiaste meedenkers het gesprek ‘aanjagen’ over wat er nodig is om ervaringskennis op de stedelijke onderzoeksagenda een stevige positie te geven.

Kom jij binnenkort samen met ons de positie van ervaringskennis in de Stad versterken? Geef je dan op bij Esmeralda, via esmeralda@meetellen.nl of Reinier reinschip@hotmail.com. Als we meedenkers hebben gevonden organiseren we een eerste bijeenkomst.

Naar de inhoud springen