Nieuwjaarsbijeenkomst ANE – terugblik

De netwerkbijeenkomst van ANE op 18 januari verliep in een prettig ongedwongen sfeer. Een mooie inluiding van het nieuwe jaar!

De bijeenkomst werd ingeleid door oud-gemeenteraadslid Lene Grooten (GroenLinks), die vertelde over de intentie van de door haar opgestelde motie om ervaringskennis meer op de agenda te krijgen. Samen met Karla Nijnens (zelfstandig, vh. Herstelbureau HVO-Querido) en Ruud Fiere (Cliëntenbelang Amsterdam), vormt Lene het nieuwe bestuur van Stichting ANE in oprichting.

Na de inleiding gingen de aanwezigen in vier groepen aan de slag met de vraag waarover je droomt als je denkt aan de verdere ontwikkeling van ervaringskennis in Amsterdam, en hoe ANE daaraan kan bijdragen.

Henrike Kowalk (HvA) en Martin Stam van ANE waren er ook bij en hielden een pleidooi voor een onafhankelijke houding, om te voorkomen dat de ontwikkeling van ervaringskennis in een (nieuw) keurslijf wordt geperst.

Met dank aan Nazeer en Obbey voor de muziek, konden alle aanwezigen daarna genieten van elkaar en van de hapjes en drankjes.

Download het verslag

Ga naar de inhoud