Uitnodiging Netwerkborrel Amsterdams Netwerk Ervaringskennis

Thema: Buurtverbinders.

Je bent van harte welkom op de komende netwerkborrel van het Amsterdams Netwerk Ervaringskennis, op woensdag 28 juni in de Stadskas en buurtkamer in Slotervaart. Natuurlijk is er voldoende gelegenheid om elkaar (nog) beter te leren kennen onder het genot van een drankje. Tegelijkertijd willen we van de gelegenheid gebruik maken om kennis te maken met hoe de buurtverbinders van de Stadskas in Slotervaart verantwoordelijkheid nemen, door eigenaar te zijn van dit initiatief van een eigen plek in de buurt. In de Stadskas kunnen mensen elkaar ontmoeten, samen voedsel kweken, de buurt mooier maken, en lunches, verse pizza’s en brood bereiden.

Maak in een korte wandeling kennis met een aantal buurtverbinders, en ervaar op welke wijze zij hun ervaringskennis verder ontwikkelen. Je kunt inspiratie opdoen en anderen ontmoeten met een verse pizza uit de nieuwe pizza-oven.

Buurtverbinders komen we in de hele stad tegen. Zoals onze burgemeester aangaf betreffende de kritiek van buurtbewoners op het masterplan in Zuid Oost, ontbreekt het aan eigenaarschap waardoor het gevoel dat we samen onze stad mooier maken niet van de grond komt. Vanuit het netwerk zullen wij de komende tijd netwerkbijeenkomsten  gaan organiseren in de verschillende stadsdelen, zodat buurtverbinders uit de stad kunnen kennismaken met andere initiatieven.

Meld je aan via dit formulier.

Datum en tijd: Woensdag 28 juni van 16:00-18:00 uur.

Plaats: Stadskas en buurtkamer in Slotervaart, Jan Tooropstraat 8 in Amsterdam.

Ga naar de inhoud